Sieraden
Sieraden gemaakt van zilver, half edelsteen en andere materialen zijn de perfecte aanvulling op onze modieuze dames en heren kleding. We hebben zelfs designer sieraden ontworpen en gemaakt door Lola Orna, een wel bekende ontwerpster uit Israel. En dat allemaal voor een schappelijke prijs. Al onze zilveren sieraden worden gemaakt van sterling zil...
Sieraden gemaakt van zilver, half edelsteen en andere materialen zijn de perfecte aanvulling op onze modieuze dames en heren kleding. We hebben zelfs designer sieraden ontworpen en gemaakt door Lola Orna, een wel bekende ontwerpster uit Israel. En dat allemaal voor een schappelijke prijs. Al onze zilveren sieraden worden gemaakt van sterling zilver, ofwel 92.5% zilver. Onze stenen sieraden zoals armbandjes en ringen zijn gemaakt met echte edelsteen. Bij elk sieraad staat vermeld welke edelsteen het betreft.
Meer

Sieraden Er zijn 4 producten.

Subcategorieën

  • Oorbellen
    Oorbellen gemaakt van zilver en edelstenen en oorbellen ontworpen door Lalo Orna.
  • Overige kado's
    Overige kado artikelen zoals wierook granules, parfum flesjes en beeldjes
  • Doosjes
    Bekijk snel onze collectie hieronder en laat je gaan. De meeste boeken zijn overigens in de Engelse taal. Uiteraard is een deel van deze collectie in onze winkel direct verkrijgbaar en word meteen verstuurd bij bestelling. Boeken die verkrijgbaar zijn bij onze leverancier hebben een wat langere levertijd. Tijdens een bestelling zullen wij u hierover inlichten.
Toont 1 - 4 uit 4 items
Toont 1 - 4 uit 4 items