Yoga matten voor Yoga studio's, scholen en evenementen

Yoga matten die gebruikt gaan worden in yoga studio's en scholen moeten geschikt zijn voor intensief gebruik. De standaard sticky matten voldoen dus niet meer vanwege de lage kwaliteit en levensduur. Wij raden dus altijd goede, hoge dichtheids yoga matten van PVC aan. De Manduka PRO en PRO Lite series zijn uitstekend voor intensief gebruik zoals in een studio omgeving. Deze matten zijn van hoge kwaliteit, hebben een lange levensduur en komen zelfs met een levenslange Manduka garantie.

Een goedkoper alternatief zijn Yin Yang Studio matten. Deze matten hebben ook een hogere dichtheid en zijn kwalitatief beter dan de standaard sticky matten. Dus de studio matten zijn ook geschikt voor middel tot intensief studio gebruik. De levensduur is minder in vergelijk met Manduka matten en er is ook geen garantie mogelijk.

U bent als docent natuurlijk de belangrijkste investering. De investering in yoga matten is het tweede element van een goede studio.

Studio Matten met garantie

De PROLite Mat is het kleine broertje van de Black Mat Pro en heeft dezelfde kwaliteit, maar is met 4.5 mm dunner en daarom ook lichter in gewicht. De stevigheid en grip zijn gelijkwaardig aan de Black Mat PRO. Gemaakt van gerecycled pvc en geproduceerd op een duurzame manier. Dit is de mat voor de bewuste yogi.

Op deze yoga mat krijg je levenslange fabrieksgarantie. Dat houd in dat Manduka garandeerd dat deze mat vrij is van fabrieksfouten en bij normaal gebruik niet slijt.

Materiaal : Recycled pvc
Gewicht : 1.8 kg
Afmetingen : 180 x 61 cm
Dikte : 4.5 mm dik.

Deze mat is ook verkrijgbaar in 2 meter.

Voor de zeer intensieve yoga studio sessies is er de Manduka PRO serie yoga matten. Perfect als permanente studio yoga mat. Deze PRO matten hebben een levenlange gebruiks garantie en daarmee kunt u met een gerust hart uw studio beginnen. Kies tussen de Manduka PROLite en Manduka PRO matten. Verkrijgbaar in meerdere lengtes, diktes en kleuren.

Vraag een offerte aan


Studio Mat

studio yogamat

De Ying Yang Studio yoga mat heeft een hogere dichtheid en is stroever dan de standaard sticky yoga mat. Daarom zie je deze yoga mat vaak terug in yoga studios.  En met een dikte van 4.5 mm krijg je net wat meer ondersteuning voor je ledematen. De mat komt met 2 matbinders die je mat simpel bij elkaar houden.

Deze mat kan eventueel gebruikt worden voor bikram en asthanga yoga, maar let erop dat de stroefheid afneemt wanneer de yoga mat nat word. Het gebruik van een speciale yoga mat handdoek word daarom aangeraden. Sticky yoga matten zijn gemaakt van pvc en vrij van schadelijke oplosmiddelen. Sticky yoga matten verliezen hun stroefheid wanneer ze vochtig worden.

Materiaal: PVC
Afmetingen: 183 of 200 x 61 cm
Dikte: 4.5 mm. Dichtheid: 0.37 g/cm2
Gewicht: 1.6kg
Accessoires: 2 Matbinders

Bestel nu


Sticky Mat (voor evenementen)

Niet aanbevolen voor intensief gebruik zoals in yoga scholen en studio's.

Een economische yoga mat voor het lage budget. Geschikt voor beginners, kinderen en eenmalige evenementen. De stroefheid is redelijk.

Afmetingen: 180 x 60 cm
Dikte: 5mm. Dichtheid: 0.25

Bestel nu


Voorwaarden

- Minimale afname is 12 stuks (verschillende kleuren mogelijk op aanvraag)
- Levertijd 2 weken (indien op voorraad)
- BTW factuur is mogelijk

 


Offerte aanvragen