Boeken
Wij zijn gespecialiseerd in vegetarische en veganistische kookboeken. Onze collectie bestaat o.a de kookboeken van Kurma, Food for peace, Eggfree cakes en vele andere. Daarnaast hebben we boeken over de ayurveda, yoga en spirituele boeken zoals de Bhagavad-gita.Misschien bent u op zoek naar een goed indiaas vegetarisch kookboek in het Nederla...
Wij zijn gespecialiseerd in vegetarische en veganistische kookboeken. Onze collectie bestaat o.a de kookboeken van Kurma, Food for peace, Eggfree cakes en vele andere. Daarnaast hebben we boeken over de ayurveda, yoga en spirituele boeken zoals de Bhagavad-gita.Misschien bent u op zoek naar een goed indiaas vegetarisch kookboek in het Nederlands? Dan raden wij u het boek Vedisch Kookkunst aan. Dit boek maakt uw vegetarisch dieet tot een waar feest.Bekijk snel onze collectie hieronder en laat je gaan. De meeste boeken zijn overigens in de Engelse taal. Uiteraard is een deel van deze collectie in onze winkel direct verkrijgbaar en word meteen verstuurd bij bestelling. Boeken die verkrijgbaar zijn bij onze leverancier hebben een wat langere levertijd. Tijdens een bestelling zullen wij u hierover inlichten.
Meer

Boeken Er zijn 4 producten.

Subcategorieën

 • Ayurveda Boeken
  Ayurvedische boeken met kennis over de Indiase gezondheidswetenschappen en de toepassing daarvan in ons dagelijks leven
 • Filosofie
  Boeken over vaisnava filosofie, Hare Krishna, reincarnatie, karma en gezondheid
 • Kookboeken
  Onze collectie bestaat o.a uit de kookboeken van Kurma, Food for peace, Eggfree cakes en vele andere. Misschien bent u op zoek naar een goed indiaas vegetarisch kookboek in het Nederlands? Dan raden wij u het boek "Vedisch Kookkunst" aan. Dit boek maakt uw vegetarisch dieet tot een waar feest.
 • Yoga Boeken
  Yoga is een sanskriet woord dat "verbinden met" betekent. Met yoga kun je je verbinden met je innerlijk en ruimte creeren voor zelfrealisatie.
Toont 1 - 4 uit 4 items
Toont 1 - 4 uit 4 items