Body & Beauty
Lichaamsverzorging, voedingssupplementen, cosmetica en andere schoonheidsproducten voor een mooi en verzorgd lichaam. Bekende merken zoals Himalaya, Vicco en Hurraw Lippenbalsem.

Body & Beauty Er zijn 3 producten.

Subcategorieën

 • Ayurveda
  Ayurvedische gezondheids en lichaamsproducten voor het gezond houden van je lichaam en geest zoals zeep en tandpasta, neti potjes en cosmetica.
 • Lippenbalsem
  De beste lippenbalsem is goed voor je lippen en lichaam. Daarom hebben wij alleen veganistisch en raw lippenbalsem. Voor de fijnproevers onder ons.
 • Himalaya Cosmetica
  Ayurvedische lichaamsverzorgingsproducten van Himalaya zoals shampoo, anti-roos shampoo, gezichtscreme, scrubs, handcreme's en zelfs creme's om af te vallen, allemaal met natuurlijke plant extracten en kruiden.
 • Himalaya Supplementen
  Pure kruiden extracten en voedingssupplementen van Himalaya bevatten een speciale mix van plantextracten en kruiden gebasseerd op traditionele Ayurvedische recepten. Geheel zonder bijwerkingen kunnen ze helpen bij een groot aantal aandoeningen en ziekten, die misschien niet via de westerse medici opgelost kunnen worden. De natuurlijke werking van deze medicijnen helpen het lichaam om gezond te worden en te blijven. (let erop dat sommige medicijnen niet gebruikt kunnen worden in combinatie met overige therapieen. Vraag hiernaar!)
 • Neti Pot
  Om je keel, neus en luchtwegen gezond en vrij te houden gebruik je een neti pot om dagelijks te spoelen met een warme zoutoplossing.
 • Tandpasta
  Ayurvedische en vegetarische tandpasta met planten en kruidenextracten zijn een goed alternatief voor de standaard westerse tandpasta soorten.
 • Zepen
  Zepen van Himalaya en ayurvedische zepen uit India, met echte kruiden, plantextracten en heerlijke geurende olieen. Een weldaad voor je lichaam.
Toont 1 - 3 uit 3 items
Toont 1 - 3 uit 3 items