Gifts & Cadeau's
Gifts, kado's en cadeau's voor elke gelegenheid. Voor meditatieve wierook, sieraden, essentiële olien en oliebranders. Het perfecte kado om te geven en te krijgen.

Gifts & Cadeau's Er zijn 33 producten.

Subcategorieën

 • Cadeau Verpakking
  Cadeau verpakking zoals organza zakjes, armband en ketting doosjes en overige kado verpakkingen
 • Nag champa
  Nag Champa is de meest bekende Indiase wierook in het westen. Naast Nag Champa is er ook Superhit en Satya aastha van dezelfde wierook maker.
 • Olie en Oliebranders
  Essentiele olien en oliebranders laten samen je huis lekker ruiken en kunnen ook gebruikt worden in aromatherapie. Alle olien zijn 100% natuurlijk.
 • Essentiële Olie
  Essentiele olien zijn 100% natuurlijk en zuiver. Uitermate geschikt voor aromatherapie en massage.
 • Wierook
  Kwaliteits wierook, met de hand gerold, gemaakt van de fijnste ingredienten zoals harsen, bloemen, kruiden, mineralen en essentiele olien die ook gebruikt worden in de Ayurveda. Daarom is onze wierook waarschijnlijk de beste wierook die u ooit zult ruiken. De combinatie van handwerk en natuurlijke grondstoffen maakt deze wierook superieur in kwaliteit en geeft het haar aroma en therapeutische werking.Naast onze eigen wierook hebben we natuurlijk ook alle Nag Champa wierook, bekend van het blauwe doosje.
 • Wierookhouders
  Wierook houders zijn natuurlijk essentieel voor het veilig branden van uw wierook. Daarnaast zijn er ook smoke-box wierook houders en wierook houders zowel liggend als staand
 • Wierook Grootverpakking
  Nag Champa en onze kwaliteits wierook in bulkverpakking voor de echte liefhebbers en grootverbruikers. Te bestellen in rollen en dozen van 200-250g.
per pagina
Toont 1 - 32 uit 33 items
Toont 1 - 32 uit 33 items