Over Varsana

Welkom in Varsana, een klein Indiaas dorp, niet ver van Delhi, waar de roots van yoga liggen. Het is een onmisbaar deel van het dagelijks leven van de inwoners aldaar. En als beoefenaar van Bhakti yoga, de yoga van toewijding, bezoeken we Varsana minstens 1x per jaar om ons lichaam, geest en ziel op te laden. In 2009 na onze laatste pelgrimstocht besloten wij om ons hart te volgen. We gaven allebei onze voltijds banen op om een winkel te starten met Indiase artikelen, kleding en vegetarische snacks. Het kiezen van de naam van onze winkel was natuurlijk makkelijk; Varsana. Gesitueerd op de prinsengracht, nabij het Anne Frankhuis en op loopafstand van de biologische noordermarkt zijn we gestart met het opbouwen van onze klantencirkel en yoga beoefenaars.

Onze gezellige winkel in de Jordaan heeft vele transformaties meegemaakt. Steeds meer klanten verzochten ons om yoga artikelen te gaan verkopen, dus zijn wij langzaam onze collectie gaan uitbreiden. En op dit moment kunnen we zelfs met trots zeggen dat wij de grootste collectie yoga matten hebben in Nederland. Extra lang, extra licht of extra groen? We hebben het allemaal! We kunnen al onze yoga klanten goed advies geven over het gebruik van yoga artikelen en docenten en scholen.

Naast onze "stenen" winkel zijn wij actief met onze webwinkel www.varsana.nl, op facebook en nu ook op onze nieuwe yoga kleding website www.yogakleding.nl

Tot ziens bij Varsana!

Adres

Prinsengracht 100
1015 DZ Amsterdam
020-789 5559

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag : 10-18h
Zondag: 12-18h

Bijzondere tijden en Feestdagen

Route

De winkel is goed bereikbaar met het OV. Vanaf centraal kunt u tram 13 en 17 nemen. Uitstappen op halte : Westermarkt.

Bus 142, 170 en 172: Halte Westermarkt. Vanaf halte Westermarkt is het 5 min. lopen.

Bedrijfsgegevens

Varsana
KvK : 34365838
BTWnr: NL002411219B39

Save

Save